Vrij werk (en boekies!)

Werk is leuk, maar vrij werk is leuker!

Boekies
Mijn tekenkundige vorderingen zijn te volgen in de boekies die ik als 'Ome Ri' uitbreng. Er zijn inmiddels 2 deeltjes verschenen, deel 1 gaat over een vakantie naar Indonesië (toen dat nog kon) en deel 2 gaat over (onder veel meer) het zelfportret. Ome Ri is een onderhoudende babbelaar en die boekies zijn nog altijd te bestellen! Dus koop die boeki!


     Krantje
Als enig lid van de Hermetische Kring Oost ben ik uitgever van het onregelmatig verschijnende Hermetisch Nieuwsblad. Alleen de eerste twee nummers waren openbaar. Daarna is er een onbekend aantal edities in een onbekende oplage verschenen.

BrainVox 2000
Een grote hit was natuurlijk de samen met Theo Konijnenburg gemaakte BrainVox 2000, een revolutionaire telepathietelefoon.   

Vrijstaat Thialf
Erik Vos won een prijsvraag met een plan voor Vrijstaat Thialf. Ik heb me met het schrijven van het projectvoorstel bemoeid en treed nog regelmatig op als Grootmogol Derks, Spiritueel Leider van de Vrijstaat Thialf.


 
Dagboeken
Ik heb als jongeling veel dagboeken geschreven. Toen ik 50 werd ben ik die weer eens gaan doorlezen. Een leuke midlife-exercitie. De tekst viel niet mee, interessanter waren de tekeningetjes die ik in de kantlijn maakte. Die heb ik op een apart midlifeblog verzameld.