vrijdag 27 maart 2020

Help een ZZP'er! Koop die boekje!

"Er blijven wat flarden. De slaperige vrouw die voor ons uitliep naar een tempel in Ubud, een grote mand vol offertjes op de schouder. De geur van wierook overal. De hel van een markt ergens in de diepte, een vrouw die met een plastic zakje om haar hand rijst uit een kommetje eet."

Gegarandeerd coronavrij
Dit kun je lezen in een boekje dat ik maakte over een vakantie in Indonesië. Een leuk en gezellig boekje vol tekeningen waar het woord 'corona' niet één keer in voorkomt. Je kunt lezen over mijn worsteling met tekenen (fokking moeilijk!) en over mijn observaties van het hectische leven in de miljoenensteden van Java. Vanuit onze airconditioned bus, dat wel.

Verdrijf de verveling!
We zitten opgesloten. Het virus heerst. Tripjes, weekendjes weg, vakanties en kroegbezoek zitten er voorlopig niet meer in. De verveling slaat toe. Het leven zal nooit meer zo zijn als voorheen! Soit. Je kunt altijd nog reizen in de geest, veilig thuis op de bank met een boekje in de hand.

Koop die boekje!
Maak 10 euro over op mijn rekening, zet je postadres erbij en ik stuur die boekje naar je toe. 72 pagina's dik met 96 tekeningetjes in kleur. Je krijgt een fijne diepmenselijke longread die je kunt voorlezen aan je huisgenoten voor ze van ellende het behang van de muren krabben. Ome Ri is een baken van keuvelende rust in een universum van onzekerheid!